Verjaardagskalender Rotterdam

Yes, hij is er. Dé originele verjaardagskalender van Stukje Rotterdam. Iedere maand de tofste gebouwen uit de stad. Hang hem op een mooi plekje in je huis zodat iedereen hem kan bewonderen. In je gang, je keuken of misschien wel op het toilet. 

€ 24,95 - Een super leuk kado om te geven en om jezelf kado te doen! Ja toch ;-)

Verjaardagskalender stukjerotterdam maanden

De originele Rotterdam kalender aan je muur!

De Rotterdamse verjaardagskalender laat in 12 maanden totaal 33 mooie architectonische hoogstandjes zien uit Rotterdam. Illustraties gemaakt in een strakke stijl. Simpelweg een tastbare verjaardagskalender waarvan er vroeger misschien in de meeste huizen wel een te vinden was. Dat beeld is een beetje verdwenen doordat we via social media al genoeg herinnerd worden wanneer er iemand jarig is. Daar heb je eigenlijk geen kalender voor nodig. En toch is zo'n tastbare kalender best wel handig. Je kunt vooraf al kijken welke verjaardagen er aan gaan komen, i.p.v. dat je op de dag zelf een berichtje krijgt. Het voordeel is dan ook dat je een tastbare verjaardagskaart kunt sturen, wel zo leuk. Dan geef je echt aandacht aan de jarige; kaartje uitzoeken en kopen, persoonlijk bericht erop schrijven en op de bus doen. Daar wordt je toch vrolijk van als je dat op de deurmat krijgt?

De Rotterdamse verjaardagskalender begint op januari met het Stadhuis, die staat daar pontificaal in beeld. Op de andere maanden staan meerdere gebouwen met elkaar verenigd. Natuurlijk de meest bekende gebouwen zoals de kubuswoningen, Rotterdam Centraal, Museum Boijmans, de Erasmusbrug en Willemsbrug. Maar ook minder bekende gebouwen zoals de GEB toren en het Didden Village (het blauwe huis in Rotterdam West). De Laurenskerk en de Pauluskerk mogen niet ontbreken, twee uiterste in vormgeving. De Laurenskerk waarvan de eerste steen werd gelegd in 1412 in gotische stijl en de Pauluskerk, een futuristisch bouwwerk ontworpen door Will Alsop, die er sinds 2013 staat.

De hoge torens, daar kreeg de Euromast toch serieuze concurrentie van. Zo vinden we o.a. de zalmhaventoren, het Marriot hotel, de Cooltoren, de Rotterdam en de New Orleans op de Kop van Zuid. Op de kalender zeker aandacht voor kunst en cultuur met illustraties van Het Depot, het Chabot museum, de Kunsthal, Museum Boijmans van Beuningen en het oude Luxor. 
Een Rotterdamse verjaardagskalender met echte Rotterdamse architectuur voor echte Rotterdammers en voor de echte liefhebbers van Rotterdam. 

Kun je er geen genoeg van krijgen en gaat je voorliefde uit naar een specifiek gebouw dan kun je die ook kopen als A3 poster. Of bestel een van de posters met een overzichtscollage van vele Rotterdamse gebouwen op een formaat van 60 x 40 cm. 
Nieuw in de collectie zijn de colorful-illustrations. Daarin hebben we een aantal iconen voorzien van lekker felle kleurvlakken, gewoon weer even iets anders.

rotterdam poster kopen 60x40cm 5

Stukje Rotterdam is een initiatief van or-create, sterk in concept, lyrisch over vorm, oog voor identiteit, neus voor trends.