Leveringsvoorwaarden

Over identiteit, levering en papier

Identiteit Stukje Rotterdam
Stukje Rotterdam is een initiatief van or-create
Vestigingsadres: 
Puntegaalstraat 469
3024 EB  Rotterdam
or@orcreate.nl

Toepasselijkheid
Algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere order/bestelling via website ‘www.stukjerotterdam.nl’ tussen ‘Stukje Rotterdam’ en consument.

Algemene voorwaarden
• Posters worden per bestelling geproduceerd en kunnen daardoor niet worden teruggestuurd. 
• Herroepingsrecht is niet van toepassing
• Na succesvolle betaling is de verkoop definitief.
• Levering van een bestelling is ca. 5 werkdagen.
• Posters worden exclusief lijst geleverd.

Betalingen
• Gemelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
• Betalingen gaan uitsluitend via Ideal.
• Verzendingen zijn gratis.

Over de levering van onze posters
Wij begrijpen hoe belangrijk het is om snel te kunnen genieten van je favoriete posters, daarom werken wij met een professionele drukker die de hoogste kwaliteit levert. Onze posters worden geprint op mat gestreken premium papier van 230 gram, wat zorgt voor een prachtige afwerking. Elk detail wordt met de grootste zorg behandeld en de kwaliteit van onze posters is ongeëvenaard.

Hoewel wij streven naar een snelle levertijd, willen wij ook zeker stellen dat elke poster met de juiste zorg wordt behandeld en verpakt voor verzending. Gemiddeld duurt het 5 werkdagen voordat jouw poster wordt geleverd, maar dit is omdat we ervoor zorgen dat elke bestelling met de grootste zorg wordt afgehandeld.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze posters het wachten meer dan waard zijn. En zodra je jouw poster in handen hebt, zul je begrijpen waarom wij zo trots zijn op de kwaliteit van onze producten. Bestel vandaag nog en ontdek het zelf!

Over de keuze van het papier
Wij begrijpen dat het kiezen van het juiste papier voor jouw poster een belangrijke keuze is. Daarom willen wij je graag meer vertellen over waarom wij kiezen voor mat gestreken premium papier van 230 gram.

Een van de voordelen van mat papier is dat het geen last heeft van vervelende reflecties, wat ervoor zorgt dat de details van de poster goed zichtbaar blijven, ongeacht de lichtinval in de kamer. Daarnaast kan glanzend papier aan het glas vastplakken wanneer het wordt ingelijst, wat kan zorgen voor ongewenste reflecties op de poster en afbreuk kan doen aan de kwaliteit van de print.

Bij ons kan je erop vertrouwen dat wij alleen gebruik maken van de beste kwaliteit materialen, en dat wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw poster er perfect uitziet. Als je kiest voor mat gestreken premium papier van 230 gram, weet je zeker dat je een poster ontvangt die er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook nog eens van de hoogste kwaliteit is!

Wat is het gramsgewicht van papier?
Gramsgewicht van papier verwijst naar het gewicht van het papier per vierkante meter. Hoe hoger het gramsgewicht, hoe zwaarder en dikker het papier zal zijn.

Als je kiest voor 230 grams papier, betekent dit dat het papier 230 gram weegt per vierkante meter. Dit is een relatief zwaar papier en zal dus steviger en dikker zijn dan bijvoorbeeld 135 grams papier. Dit maakt het geschikt voor producten zoals posters, kaarten en andere drukwerk dat meer stevigheid en duurzaamheid vereist.

Over het algemeen geldt dat hoe hoger het gramsgewicht van het papier is, hoe luxueuzer het aanvoelt en hoe meer kwaliteit en duurzaamheid het biedt. Bij het kiezen van papier voor onze posters hebben wij daarom gekozen voor 230 grams papier.

Ter vergelijking: het meeste standaardbriefpapier heeft een gramsgewicht van ongeveer 80 tot 100 gram per vierkante meter. Dit papier is relatief dun en licht, en geschikt voor toepassingen waarbij het papier alleen voor het schrijven van tekst wordt gebruikt.

Stukje Rotterdam is een initiatief van or-create, sterk in concept, lyrisch over vorm, oog voor identiteit, neus voor trends.