Rotterdam The Second poster

€ 37,50 - 60x40cm.

Een super leuk kado om te geven en om jezelf kado te doen! Ja toch ;-)

Rotterdamse poster aan je muur!

Ben je op zoek naar een unieke decoratie voor aan de muur, of wil je graag een speciaal cadeau geven aan een Rotterdam-liefhebber? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maakten van vele gebouwen mooie illustraties en wij werken aan nog meer toffe illustraties van opvallende architectuur in Rotterdam.
Neem bijvoorbeeld deze exclusieve poster met als titel 'Rotterdam The Second Poster', verkrijgbaar in het liggende formaat van 60 x 40 cm, het is een visueel spektakel dat de diverse architectuur en iconische landmarks van Rotterdam tot leven brengt. 

De illustraties op deze poster omvatten enkele van de meest geliefde Rotterdamse gebouwen, waaronder Hotel New York, de Cooltoren, de Kunsthal, de Willemsbrug, de Zalmhaventoren, De Delftse Poort, Museum Boijmans van Beuningen, Het Witte Huis, de Pauluskerk, de Kunsthal, het Depot en nog veel meer. Deze artistieke weergave van de stad brengt de unieke schoonheid en architectonische pracht van Rotterdam tot leven.
Elke poster wordt met zorg gedrukt op hoogwaardig papier, zodat de kleuren levendig blijven en de details helder worden weergegeven. Of je nu een Rotterdammer bent die trots is op je stad, een expat die nostalgisch wordt bij het zien van deze iconische gebouwen, of gewoon een liefhebber van bijzondere steden, deze poster is een absolute must-have.

Het bestellen van deze poster is eenvoudig. Klik gewoon op de bestelknop, vul je gegevens in en binnenkort ontvang je jouw eigen exemplaar van deze prachtige Rotterdamse poster. Verfraai je woonkamer, kantoor of geef het als een attent geschenk aan iemand die Rotterdam in zijn of haar hart draagt.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw eigen Rotterdamse poster.
Breng de schoonheid van Rotterdam in huis en laat je betoveren door de iconische gebouwen die deze stad zo uniek maken.

rotterdam poster kopen 60x40cm 5

Stukje Rotterdam is een initiatief van or-create, sterk in concept, lyrisch over vorm, oog voor identiteit, neus voor trends.