Markthal Rotterdam poster

€ 27,50
30x40cm

Een super leuk kado om te geven en om jezelf kado te doen! Ja toch ;-)

Koopboog en toch Sixtijnse Kapel?

De Markthal in Rotterdam is een waar architecturaal en culinair meesterwerk dat het hart van de stad verrijkt. Geopend in 2014, heeft de Markthal al snel een iconische status bereikt. Het opvallende ontwerp is een samensmelting van moderniteit en functionaliteit. Het gebouw wordt bekroond door een gigantische boog, die een hoefijzervormige hal omsluit. Deze boog fungeert als een raam naar de wereld, met een glazen gevel die het daglicht binnenlaat en een panoramisch uitzicht op de stad en de kubuswoningen mogelijk maakt. Binnen de Markthal vinden bezoekers een overvloed aan culinaire schatten. De gevarieerde marktkramen en restaurants bieden een breed scala aan verse producten, internationale gerechten en lokale lekkernijen. Het is een gastronomisch paradijs waar liefhebbers van lekker eten kunnen genieten van heerlijke maaltijden of boodschappen kunnen doen om thuis te bereiden.

Wat de Markthal nog specialer maakt, is de muurschildering die de binnenkant van de boog siert. Het kunstwerk, genaamd de "Horn of Plenty," toont een overvloed aan fruit, groenten, bloemen en exotische dieren. Dit kleurrijke kunstwerk, dat is gebaseerd op 3D-scans van echte producten, geeft de Markthal een unieke en levendige uitstraling. De Markthal is niet alleen een plek om te eten en te winkelen, maar ook een culturele en sociale ontmoetingsplaats. Er worden regelmatig evenementen en activiteiten georganiseerd, variërend van proeverijen tot kunsttentoonstellingen. Kortom, de Markthal is een meesterwerk van architectuur en gastronomie dat het bruisende karakter van Rotterdam weerspiegelt. Het is een must-visit bestemming voor iedereen die de stad bezoekt en een plek waar de zintuigen worden verwend.

Ontdek de posters van Stukje Rotterdam en haal iconische gebouwen uit Rotterdam in jouw huis!

rotterdam poster kopen 60x40cm 5

Stukje Rotterdam is een initiatief van or-create, sterk in concept, lyrisch over vorm, oog voor identiteit, neus voor trends.