Gebouw De Rotterdam poster

€ 27,50
30x40cm

Een super leuk kado om te geven en om jezelf kado te doen! Ja toch ;-)

De blokkendoos van Rotterdam

De Rotterdam, ontworpen door de wereldberoemde architect Rem Koolhaas en zijn bureau OMA, is een opvallend gebouw en een van de meest iconische bezienswaardigheden in de stad Rotterdam. De bouw van De Rotterdam begon in 2009 en het gebouw werd officieel geopend in 2013. Dit indrukwekkende complex bevindt zich aan de zuidelijke oever van de Maas en staat bekend om zijn innovatieve architectuur en moderne uitstraling. Het gebouw heeft een totale hoogte van 149 meter, 44 verdiepingen en beslaat een enorme oppervlakte van 160.000 vierkante meter. Wat De Rotterdam uniek maakt, is dat het uit drie torens bestaat die met elkaar verbonden zijn door een reusachtige horizontale structuur. Dit creëert een dynamisch en onderscheidend uiterlijk dat een ware blikvanger is in de skyline van de stad. De Rotterdam huisvest diverse functies, waaronder kantoren, luxe appartementen, een hotel, restaurants en winkels. Het fungeert als een 'verticale stad' en biedt bewoners en bezoekers een complete leef- en werkomgeving.

Dit meesterwerk van moderne architectuur symboliseert de vernieuwing en groei van Rotterdam als een kosmopolitische metropool. Het heeft talloze architectuurprijzen gewonnen en staat bekend als een toonbeeld van hedendaagse stedelijke ontwikkeling. De Rotterdam belichaamt de innovatieve geest van de stad en is een essentieel onderdeel van haar culturele en architecturale erfgoed. Het gebouw trekt niet alleen architectuurliefhebbers, maar ook zakelijke professionals, bewoners en toeristen die komen genieten van het prachtige uitzicht vanaf de 31e verdieping, waar zich een bar en restaurant bevinden. Kortom, De Rotterdam is een symbool van de vooruitgang en moderniteit van de stad Rotterdam en een blijvende bron van trots en inspiratie voor de gemeenschap en de hele wereld.

Ontdek de posters van Stukje Rotterdam en haal iconische gebouwen uit Rotterdam in jouw huis!

rotterdam poster kopen 60x40cm 5

Stukje Rotterdam is een initiatief van or-create, sterk in concept, lyrisch over vorm, oog voor identiteit, neus voor trends.