ROTTERDAM IN BEELD 

Vrijwel dagelijks doorkruisen wij onze prachtige stad aan de Maas en nog even zo vaak worden ook wij verrast door haar diversiteit. In Rotterdam in Beeld brengen wij met enige regelmaat een van de vele mooie, historische en inspirerende delen die deze bruisende havenstad rijk is, naar voren.

Oudedijk - Kralingen

De Oudedijk in Kralingen maakte in de 11e eeuw deel uit van de waterkering tussen Gouda en Vlaardingen. Nu ligt deze weg midden in Rotterdams grootste wijk, Kralingen. Stap op Tram 7 of neem de Metro en ontdek de leuke winkeltjes en lekkere eettentjes.

Bekijk het in beeld

Katendrecht

De oude Rotterdamse volkswijk is de laatste jaren flink aangepakt en heeft een behoorlijke upgrading gekregen. 'De Kaap', zoals de wijk ook wel wordt genoemd is ingeklemd tussen de Rijnhaven en Maashaven en heeft als hoofdattractie de SS Rotterdam en je kunt er o.a. het beeld van Ketelbinkie terugvinden.

Bekijk het in beeld

Oud Overschie

Het mooie Oud Overschie. Dorp binnen de stad. Prachtige panden, smalle straatjes en heel veel creativiteit. In het centrum van Oud Overschie vindt elke eerste zondag van de maand 'Rondje Oud Overschie' plaats. 'Smaakmakers' tonen hun inspiratie en alles wat er mee te maken heeft aan de buitenwereld.

Bekijk het in beeld

Zwaanshals

Op het Zwaanshals vind je alles op het gebied van mode, eten & drinken, ambacht en design. Leuke 2e hands modewinkeltjes, bakkerij, groenteboer, restaurantjes, brocante… alles dicht bij elkaar. Een plezier om in dit unieke stukje Rotterdam te vertoeven.

Bekijk het in beeld

1 - 2 - 3 - 4