ROTTERDAM IN BEELD 

Vrijwel dagelijks doorkruisen wij onze prachtige stad aan de Maas en nog even zo vaak worden ook wij verrast door haar diversiteit. In Rotterdam in Beeld brengen wij met enige regelmaat een van de vele mooie, historische en inspirerende delen die deze bruisende havenstad rijk is, naar voren.

Algemene begraafplaats Crooswijk Rotterdam

Op deze 175 jaar oude begraafplaats kun je een 'culturele wandelroute' volgen van ongeveer drie kwartier. Bijzondere grafmonumenten en schitterende natuur met prachtige planten en enorme bomen waarvan sommige er al sinds begin 19e eeuw staan. Met recht een Rijksmonument.

Bekijk het in beeld

Historisch Delfshaven

Een pittoresk stukje Rotterdam waar je even terug in de tijd kunt gaan. Er staan eeuwenoude panden met mooi versierde gevels. Er zijn diverse galeries en musea. Je vindt er de beroemde Pelgrimvaderskerk en de Dubbelde Palmboom. Daarnaast heb je ook nog de stadsbrouwerij De Pelgrim en diverse horecagelegenheden. Kortom, een bezoekje zeker waard!

Bekijk het in beeld

Pannekoekstraat

De Pannekoekstraat in Rotterdam ademt een hele aparte sfeer uit. Vergelijk het met Marylebone High Street in Londen. Je vindt er tal van kleine boetiekjes, koffietentjes en hippe eettentjes. Sommige noemen het ook wel het Soho van Rotterdam.

Bekijk het in beeld

Rotterdamse Oogst - Oude Noorden

edere 1e zaterdag van de maand vinden in het Oude Noorden de Rotterdamse Oogstmarkten plaats. Eerlijke, regionale producten voor de ware fijnproever. Meer dan een markt alleen, waar gezelligheid, creativiteit en ambachtelijkheid hoog in het vaandel staan. Voor en door Rotterdammers.

Bekijk het in beeld

1 - 2 - 3 - 4