ROTTERDAM IN BEELD 

Vrijwel dagelijks doorkruisen wij onze prachtige stad aan de Maas en nog even zo vaak worden ook wij verrast door haar diversiteit. In Rotterdam in Beeld brengen wij met enige regelmaat een van de vele mooie, historische en inspirerende delen die deze bruisende havenstad rijk is, naar voren.

Kijkje in het Timmerhuis

Nadat het oude Stadstimmerhuis was verwoest door het bombardement, werd er een nieuw Stadstimmerhuis gebouwd aan de Meent. Vlak naast het Stadhuis. Vanuit dit nieuwe gebouw kregen veel stedenbouwkundige plannen voor het nieuwe Rotterdamse stadshart vorm en werd de bouw aangestuurd.

Bekijk het in beeld

Tramremise Kootsekade

In de voormalige RET tramremise aan de Kootsekade in Rotterdam Hillegersberg is een heus trammuseum gehuisvest.Talloze oude tramstellen staan er opgesteld. Van de paardetram, de snerttram, een metrostel tot aan lijn 10 (de oude tram die een paar keer per week door Rotterdam rijdt), allemaal staan ze er tip top bij.

Bekijk het in beeld

De Nieuwe Binnenweg

De Nieuwe Binnenweg is een straat in opkomst. De afgelopen jaren heeft het een flinke upgrade gekregen. Je vindt er vele leuke boetiekjes, kappers, brocante, eetgelegenheden en meer.

Bekijk het in beeld

De Markthal

Op 1 oktober 2014 werd de Markthal geopend door Koningin Maxima. Het langverwachte project waar heel Rotterdam én een groot deel van de wereldpers naar uit had gekeken. De eerste markthal van Nederland!

Bekijk het in beeld

1 - 2 - 3 - 4