Oude Luxor theater Rotterdam poster

€ 27,50 - 42x29,7cm.

Een super leuk kado om te geven en om jezelf kado te doen! Ja toch ;-)

Het Oude Luxor theater bij jou aan de muur!

Het Oude Luxor Theater, gelegen in het bruisende hart van Rotterdam, is een cultureel icoon met een rijke geschiedenis en een levendige hedendaagse rol. Dit historische theater opende zijn deuren voor het eerst in 1917 en heeft sindsdien een belangrijke rol gespeeld in de culturele scene van de stad.

Het theater, met zijn opvallende art-decostijl, straalt een tijdloze elegantie uit. De karakteristieke gevel met zijn majestueuze torens is een herkenbaar symbool van Rotterdam. Binnenin biedt het Oude Luxor Theater plaats aan ongeveer 1000 toeschouwers, en het biedt een intieme sfeer die perfect is voor een breed scala aan evenementen, van theaterproducties tot comedyshows en muzikale optredens.

Het Oude Luxor Theater heeft een lange geschiedenis van het verwelkomen van beroemde artiesten en internationale sterren op zijn podium. Het is ook een belangrijk platform voor opkomend talent en jonge artiesten. De gevarieerde programmering zorgt ervoor dat er voor elk wat wils is, van klassieke muziekconcerten tot avant-garde theatervoorstellingen.

Naast de reguliere voorstellingen biedt het theater ook ruimte voor zakelijke evenementen en privéfeesten. De schitterende foyers en zalen van het Oude Luxor Theater zijn geschikt voor conferenties, seminars en feesten, en het professionele team staat klaar om ervoor te zorgen dat elk evenement een succes wordt.

Het Oude Luxor Theater is een Rotterdamse schat die zowel de stad als haar bewoners trots maakt. Het is een levendig centrum voor cultuur en entertainment en blijft een essentieel onderdeel van het culturele landschap van Rotterdam.

Bestel de prachtige poster van het Oude Luxor theater, waar artiesten als Toon Hermans, André van Duin, Édith Piaf, Simone Kleinsma, Youp van 't Hek, Mini en Maxi, Freek de Jonge, Brigitte Kaandorp en natuurlijk het Rotterdamse duo Waardenberg en De Jong.

rotterdam poster kopen 60x40cm 5

Stukje Rotterdam is een initiatief van or-create, sterk in concept, lyrisch over vorm, oog voor identiteit, neus voor trends.