Gespot in Rotterdam

Heerlijk Italiaans eten bij Piccola Italia

Dit familiebedrijf is gestart in december 2012 in het Kleiweg kwartier met een pizzeria-delicatessen winkel. Hier proef je met recht de sfeer van smaak en gezelligheid. Je wordt netjes ontvangen en je voelt je hier snel thuis.

Lees hier het interview

Vlees haal je gewoon bij de slagerij

Slagerij Both maakt al sinds 1893 op ambachtelijke wijze fijne vlees en vleeswaren en zal dit voor de komende decennia blijven doen, daarom ook deze manier om onze klanten te bereiken. Bij slagerij Both zijn ze altijd bezig onze vlees en vleeswaren nog verder te verbeteren.

Lees hier het interview

"Lekker Rotterdams"

Fietsreparatie Frans

Sinds begin 2014 heeft Rotterdam Hillegersberg er een echte vakman bij, Frans Cillekens. Een echte vakman in hart en nieren. Iedere Rotterdamse fietsenbezitter kan niet zonder zijn fiets en Frans weet dat als geen ander. Dus, heb je een defect aan je fiets? Ga dan naar de no-nonsense werkplaats aan de Adriaen van der Doeslaan 27.

Lees hier het interview

Lotte Teussink Art

Lottes werk is vrolijk, vertederend, droevig en treurig. In kleur en vorm. Het kenmerkt zich door grote contrasten. Zoals het leven is; mooi maar niet altijd eenvoudig om mee om te gaan. Werk waar je vrolijk van wordt, werk dat troost geeft, waar herkenning in zit. Vol met emoties, vertaald in een sprookjesachtige setting.

Lees hier het interview

1 - 2 - 3 - 4